Tequila + Stil = Porcelan

Letošnji vročinski val še zdaleč ni končan; prihaja namreč nov, v obliki prvega in ekskluzivnega sodelovanja dveh izjemno popularnih skupin Stil in Tequila
1. 8. 2019 bodo fantje namreč predstavili prvi skupni projekt, pesem z naslovom Porcelan, ki s seboj prinaša zelo vroč videospot. 

Pesem je nastala na izviren in spontan način, takšnega v Sloveniji še nismo bili deležni. V prvih poletnih dneh se je dotična družba zabavala in družila ob različnih poletnih osvežilnih pijačah; in nastala je nova in okusna mešanica. Da, uganili ste, Tequila s Stilom (Fanta, Ora).
”Bila je izjemno dobrega okusa in porodila se je ideja, da bi lahko bila ta kombinacija uspešna tudi v glasbenih vodah. In je res. Porcelan je ”trd” kot je bila cela naša družba po tej izjemni mešanici. Naslov nam je dobesedno padel v dlan.” Z nasmehom pripoveduje Patrik Babič iz skupine Tequila.
Skupini Stil in Tequila so nemudoma navezali kontakte, stopili v akcijo in posneli novo pesem za katero verjamejo, da bo poslušalcem všeč in da bo postala prava uspešnica.

Pod glasbo se podpisujeta Krešimir Tomec in Lunaček Rok, pod besedilo pa Tadeja Hlebš Salobir.
Spot pa je epopeja zase, snemal se je namreč kar dva dneva; prvi dan na izjemno lepi plaži Lignano v Italiji, s še bolj lepimi dekleti. Vroča Miss Earth, Danijela Burjan, je prevzela glavno vlogo. Drugi snemalni dan pa je potekal v romantičnih Benetkah. Spot je režiral Rok Maver v produkciji RoxPro production.

Gašper Jazbec, pevec skupine Stil je o snemanju povedal: »snemanje je bilo ena velika zabava polna takšnih in drugačnih akrobacij, smeha ter pospešenega srčnega utripa ob pogledu na čudovita telesa deklet s katerimi smo sodelovali. Človek bi se lahko kar navadil in takšne spote snemal vsak mesec (smeh). Posneli pa smo tudi nekaj kadrov, kjer sem bil trd kot Porcelan. Odsvetujem ogled ljudem s šibkim zdravjem«
V naših krajih se je tudi po gostinskih lokalih že prijelo novo ime za mešanico Tequile in Stila – Porcelan. Vprašajte bližnjega gostinca, če so že v koraku s trendom in poizkusite to izvirno mešanico, ki ima tudi svojo glasbeno podobo.
Minister za zdravje opozarja:  Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju! 
Stil in Tequila pa pravijo: Prekomerno poslušanje pesmi lahko ima pozitivne učinke na ušesa, prekomerno gledanje spota pa hmmm na ostalo telo 😀
Komentar